Kropsformer - Den timeglasformede kropstype (3/3)

Kropsformer - Den timeglasformede kropstype (3/3)

Uanset om du er høj eller lav, tynd eller kraftig, har lange eller små korte ben så frygt ej - for der findes nemlig tips til at få det bedste ud af netop din kropstype uanset hvordan du er bygget. Ved du, hvilken kropsform du har? Hvis svaret er nej, er du ikke den eneste: Rigtig mange kvinder har nemlig et uklart billede af, hvordan deres krop er bygget og langt de fleste kvinder tror, at de er bygget kraftigere, end hvad de i virkeligheden er. I bund og grund handler det egentlig om at fremhæve det smukke og kvindelige ved sig selv, i stedet for at fokusere på det, som man egentlig ikke er tilfreds med.

 

Her hos KARTÓ har vi de sidste uger haft fokus på kropsformer herinde på bloggen og har præsenteret både den æbleformede kropstype (KLIK HER) og den pæreformede kropstype (KLIK HER). I denne uge præsenterer vi derfor det sidste blogindlæg i denne serie om kropsformer: DEN TIMEGLASFORMEDE KROPSTYPE

 

STEP 1: FIND DIN KROPSFORM

 

Stil dig foran et spejl og iagttag grundigt din krop. Det er vigtigt at påpege, at ens kropsform ikke nødvendigvis har noget gøre med, om du er hhv. slank eller kraftig. Det du skal være opmærksom på er, hvor formene er placeret på din krop. Når du har fundet din kropstype giver vi dig herunder en række tips til, hvilke modeller du skal gå efter, som vil klæde netop din kropstype allerbedst!

 

STEP 2: HVAD KLÆDER DIN KROPSFORM?

 

Der er stor sandsynlighed for, at din kropsform er timeglasformet, hvis du kan nikke genkendende til disse karakteristika:

  • Skuldre og hofter er cirka lige brede

  • En flot barm

  • Smal talje

 

Generelle råd:

Hvis disse karakteristika passer på din kropsform er det bare med at vise de flotte former frem og fremhæve dem! Dette kan du gøre ved at iføre dig en tætsiddende kjole som gerne er stropløs eller har v-hals. Derudover så vælg gerne kjoler og nederdele med A-facon og som stopper lige under knæet. For at fremhæve din smalle talje kan der med fordel tilføjes et bælte som kun er med til at fremhæve taljen mere. Farvemæssigt kan du sagtens vælge den samme farve fra top til tå for at forlænge og slanke silhuetten. Hvis du iføre dig bukser, så vælg gerne de modeller der næsten når jorden når du har stilletter på, for derved at opnå lange ben og igen, slanke silhuetten.

 

Det skal du vælge hos KARTÓ:

 

Hvid blondebluse kan findes her

 Kjole  med A- facon kan findes her

Blomstret kjole kan findes her

Lang off shoulder kjole kan finde her

 

Psst.. vil du fuldende looket til f.eks. den lange off shoulder kjole? Så iføre dig disse smukke håndlavede smykker lavet af Katrine Frank:

 

 

 

Ring kan findes her

Halskæde kan findes her

Øreringe kan findes her

STEP 3: TILPAS I EGEN KROP


Til sidst vil vi gerne gøre opmærksom på, at dette blot er anbefalinger. Det vigtigste er, at du selv føler dig godt tilpas i dit tøj. Der findes intet mere attraktivt end en kvinde, der udstråler, at hun er tilfreds og trives med sig selv!

 

Det var ordene for denne omgang og dermed sætter vi punktum for serien om kropsformer! Vi håber i har nydt at læse med og forhåbentlig blevet bare en smule klogere på hvad der klæder netop dig og din kropstype.

Har du en anden god idé til en serie vi skal køre her på bloggen? Smid en kommentar nede under blogindlægget og lad os vide hvad du tænker. 


//KARTÓ Copenhagen//

 

oprettet d. under Tips og guides


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar