Øreringe - Forårs fristelser

Øreringe - Forårs fristelser

Hej igen!

 

Vi har igennem de sidste par blogindlæg haft fokus på sommerkjoler, kropsformer og forskellige tips og guides. Men i dette indlæg skal vi snakke lidt om de mange smykker som vi også tilbyder i butikken og på webshoppen. Alle smykker og designs er udarbejdet af dygtige Katrine Frank Jewellery. Katrines designs kendetegnes af unikke håndlavede smykker oftest lavet af sterling sølv eller guld og forskelligfarvede krystaller, ædelsten og glasperler. Så hvorfor ikke forkæle sig selv her op til sommerens start med nogle smukke forårs fristelser i form af øreringe lavet af Katrine Frank?

 

Vi giver jer i dag et udpluk af alle de fine øreringe som Katrine Frank Jewellery tilbyder. Der er nogle for hver en smag - hvad enten du er til de lidt mere enkle øreringe eller store øreringe med massere af detaljer. 

 

 

 

 

                   

 

 

 

Øreringe nr. 1 - klik her // Øreringe nr. 2 - klik her // Øreringe nr. 3 - klik her // Øreringe nr. 4 - klik her // Øreringe nr. 5 - klik her // Øreringe nr. 6 - klik her 

 

Vi vil rigtig gerne høre hvad i synes om øreringene og evt. hvilke nogle I bedst kan lide - det er blot at smide en kommentar under blogindlægget!

 

Rigtig god torsdag herfra alle os i KARTÓ.

oprettet d. under Katrine Frank Jewellery, Forår/Sommer 2018


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar