Guide: 4 klassiske makeup-fejl

Guide: 4 klassiske makeup-fejl

 

Har du styr på hvordan du ligger din make-up så den fremhæver lige præcis det du ønsker - og ikke det modsatte? For at være på den sikre side, præsenterer vi her de klassiske make-up fejl som kvinder begår, som faktisk får dig til at se ældre ud end du egentlig er!

 

Når man først har fået en fast make-up rutine, er det de færreste der egentlig tager denne rutine til overvejelse og dette er en stor fejl.

I takt med at man bliver ældre ændrer ens ansigt og hud sig, og derfor bør ens make-up rutine også ændrer sig. Man burde altid holde sig opdateret på de gode og dårlige ting indenfor make-up, når man bliver ældre.

 

KARTÓ giver dig her de mest typiske fejl man begår med hensyn til make-up. Disse fejl er lette og rette op på og vil for mange kunne hjælpe med at gøre en stor forskel. 

 

 

1. fejl: VALG AF FOUNDATION

 

Mange kvinder har brugt den samme foundation i adskillige år. Dog kan man  få sig en glædelig overraskelse, hvis man blot tager sig tid til at finde den rette foundation til ens nuværende hudtype. Kvinder oplever oftest i takt med at de bliver ældre, at deres hud bliver mere tør. Man burde derfor i dette tilfælde udvælge en flydende, fugtgivende foundation eller et andet alternativ: nemlig BB-cream.

Hvis din primære grund til brug af foundation er at dække for aldringstegn, bør du aldrig bruge en minealfoundation, da denne faktisk går ind og har modsatte effekt, ved at fremhæve linjer og rynker i huden med det pudrede look som dette type af foundation har. 

 

 


 

 

 

2. fejl: PUDDER TIL AT SÆTTE MED

 

Pudder er for mange kvinder et musthave i make-up pungen. Mange bruger denne til at holde sin foundation og concealer på plads, og derudover gøre den kendte T-zone mindre skinnende. Man skal dog passe på med at bruge pudder når man bliver ældre, idet ens hud producerer mindre olie og dermed har pudderet noget sværere ved at absorbere ind i huden og lægge så flot. Dette kan resultere i, at pudderet lægger sig i linjer og rynker i huden, hvilket automatisk vil få dig til at se noget ældre ud. UPS! Vores anbefaling herfra, er i stedet at en bruge en såkaldt "setting spray" som holder sminken fint på plads hele dagen uden at lægge sig i rynker og linjer i ansigtet. 

 

 

 

 

 

3. fejl: DEN RETTE CONCEALER

 

Mange kvinder vil nok nikke godkendende til, at de bruger den samme concealer i hele ansigtet. Men i princippet er dette på ingen måde den mest optimale måde at bruge en concealer på. Huden under øjnene er faktisk hele syv gange tyndere end resten af ansigtet og du bør derfor bruge en lettere concealer til øjenområdet end f.eks. til at dække urenheder andre steder i ansiget. Et godt tip til påføring den concealer du vælger til øjenområdet, er at lægge concealeren i trekantet form under øjnet, således at området under øjet lysnes og får dig til at se mere frisk ud. 

 

 

 

 

 

4. fejl: PÅFØRING AF MASCARA

 

Prikken over i'et og som giver fokus til øjnene - nemlig macara! De fleste kvinder elsker mascara, og med god grund! Alligevel gælder der dog visse regler, hvis du vil bevare et friskt og ungt look når du påføre det. En god mængde mascara på de øverste vipper kan være med til at åbne øjet mere op og få dig til at se frisk og vågen ud. Mascara på undervipperne skal man dog være mere varsom med, da dette kan have helt modsatte effekt. Mascara på undervipperne kan nemlig resultere i skygger under øjet samt mascararester som drysser ned, hvilket kan forveksles med mørke rander under øjnene.

 

 

 

 

Vi håber I kan bruge nogle af disse makeupråd og at I tager dem til jer, til næste gang makeuppen skal lægges. 

Vi vil meget gerne høre fra jer om i selv har nogle gode råd til makeuppen - efterlad blot en kommentar under indlægget med dine bedste råd. 

 

//KARTÓ//

 

 

 

oprettet d. under Tips og guides


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar