Pasteller: Sommerens farvetendens 2018

Pasteller: Sommerens farvetendens 2018

Kære alle dejlige damer som læser med derude!

 

Så er der lidt nyt herfra os igen. Vi håber i nyder den dejlige sommer og ikke mindst det gode vejr som i disse dage er helt fantastisk. Måske sidder du ude i haven og læser en god bog, er på stranden med børnene, eller også er du måske på vej syd på i en flyver. Lige meget hvad du laver lige nu, så håber vi at du har lyst til at læse med, da vi her giver dig lidt sommerinspiration som (måske) kan gøre dig lidt klogere på sommerens farvetendenser.

 

For dette års sommertendens er uden tvivl fyldt med pasteller. Pastelfarver om sommeren er måske ikke revolutionerende, men der er alligevel noget forfriskende over denne sæsons brug af de sarte nuancer som pasteller karakteriseres ved. Farverne er delikate og feminine, men indeholder alligevel også råstyrke og powerkvinde. Ifør dig lige fra babyblå og mintgrøn til sart gul og lyserød - så vil du uden tvivl være være iklædt sæsonens mest populære farvepalet.

 

Så når du alligevel er ved at lade op til sommerens mange besøg til den nærmeste isbutik, hvorfor så ikke tage et kig på sæsonens flotteste fund af pastelfarver herunder, som både er et udpluk af tøj og smykker:

 

 

Lang gallakjole

1. Lang lyseblå gallakjole klik her

2. Blomstret sommerkjole klik her

3. Øreringe med lyserøde ferskvandsperler klik her

4. Øreringe med lyseblå krystaller klik her

 

Ellers vil vi bare ønske jer alle en fortsat rigtig dejlig sommer!

 

//KARTÓ//

 

 

oprettet d. under Forår/Sommer 2018


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar