Kropsformer - Den æbleformede kropstype (1/3)

Kropsformer - Den æbleformede kropstype (1/3)

Uanset om du er høj eller lav, tynd eller kraftig, har lange eller små korte ben så frygt ej - for der findes nemlig tips til at få det bedste ud af netop din kropstype uanset hvordan du er bygget. Ved du, hvilken kropsform du har? Hvis svaret er nej, er du ikke den eneste: Rigtig mange kvinder har nemlig et uklart billede af, hvordan deres krop er bygget og langt de fleste kvinder tror, at de er bygget kraftigere, end hvad de i virkeligheden er. I bund og grund handler det egentlig om at fremhæve det smukke og kvindelige ved sig selv, i stedet for at fokusere på det, som man egentlig ikke er tilfreds med.

 

I den anledning vil KARTÓ den næste uges tid have fokus på de forskellige kropstyper og præsentere de forskellige en efter en. Denne uges kropstype er: DEN ÆBLEFORMEDE KROPSTYPE.

 

STEP 1: FIND DIN KROPSFORM

 

Stil dig foran et spejl og iagttag grundigt din krop. Det er vigtigt at påpege, at ens kropsform ikke nødvendigvis har noget gøre med, om du er hhv. slank eller kraftig. Det du skal være opmærksom på er, hvor formene er placeret på din krop. Når du har fundet din kropstype giver vi dig herunder en række tips til, hvilke modeller du skal gå efter, som vil klæde netop din kropstype allerbedst!

 

Pssst... Passer din kropstype til de karakteristika som beskrevet i Step 2? - så kan du med glæde læse videre og lade dig inspirere af vores forskellige bud på hvad der ville klæde netop din kropsform. Passe beskrivelsen mindre godt til din krop? Frygt ej - de næste par blogindlæg vil have fokus på andre kropsforme - så det er bare at vente lidt endnu!

 

STEP 2: HVAD KLÆDER DIN KROPSFORM?

 

Der er stor sandsynlighed for, at din kropsform er æbleformet, hvis du kan nikke genkendende til disse karakteristika:

 • Skuldre der ikke er ligeså brede som hofterne

 • Fyldig eller stor barm

 • Ikke meget talje

 • Tendens til lidt mave

 • Lille bagdel

 • Slanke ben. 

 

Generelle råd:

Skab balance mellem over- og underkrop er det bedste tip vi kan give dig! Dette gøres ved at bruge mørke farver og enkle snit der formindsker fokus på overkroppen. Samtidig brug gerne lyse farver og mønstre på underkroppen, som visuelt sætter større fokus herpå. Enkle og ensfarvede toppe er samtidig et must - de skal gerne gå lige under det bredeste punkt på hoften og så er 3/4 ærmer godt. Hvad smykker angår, så gå gerne efter de korte halskæder.

 

Det skal du vælge hos KARTÓ:


 

 

Bluse kan findes her

Nederdel kan findes her

Nederdel 2 kan findes i butikken på Frederiksberg

Kort halskæde findes her

STEP 3: TILPAS I EGEN KROP


Til sidst vil vi gerne gøre opmærksom på, at dette blot er anbefalinger. Det vigtigste er, at du selv føler dig godt tilpas i dit tøj. Der findes intet mere attraktivt end en kvinde, der udstråler, at hun er tilfreds og trives med sig selv!

 

Det var ordene for denne omgang - men husk og følg med i næste blogindlæg hvor vi præsenterer de bedste tips til kvinder med den pæreformede kropstype.

 

//KARTÓ Copenhagen//

oprettet d. under Tips og guides


Kommentar(er) 1

 • Tina
  Tina

  Glæder mig til næste indlæg. Ud fra teksten er jeg ikke æblefornet kropstype.

  Svar

Skriv din kommentar