Kropsformer - Den pæreformede kropstype (2/3)

Kropsformer - Den pæreformede kropstype (2/3)

Uanset om du er høj eller lav, tynd eller kraftig, har lange eller små korte ben så frygt ej - for der findes nemlig tips til at få det bedste ud af netop din kropstype uanset hvordan du er bygget. Ved du, hvilken kropsform du har? Hvis svaret er nej, er du ikke den eneste: Rigtig mange kvinder har nemlig et uklart billede af, hvordan deres krop er bygget og langt de fleste kvinder tror, at de er bygget kraftigere, end hvad de i virkeligheden er. I bund og grund handler det egentlig om at fremhæve det smukke og kvindelige ved sig selv, i stedet for at fokusere på det, som man egentlig ikke er tilfreds med.

 

I den anledning vil KARTÓ den næste tid have fokus på de forskellige kropstyper og præsentere de forskellige en efter en. Denne uges kropstype er: DEN PÆREFORMEDE KROPSTYPE.

 

STEP 1: FIND DIN KROPSFORM

 

Stil dig foran et spejl og iagttag grundigt din krop. Det er vigtigt at påpege, at ens kropsform ikke nødvendigvis har noget gøre med, om du er hhv. slank eller kraftig. Det du skal være opmærksom på er, hvor formene er placeret på din krop. Når du har fundet din kropstype giver vi dig herunder en række tips til, hvilke modeller du skal gå efter, som vil klæde netop din kropstype allerbedst!

 

Pssst... Passer din kropstype til de karakteristika som beskrevet i Step 2? - så kan du med glæde læse videre og lade dig inspirere af vores forskellige bud på hvad der ville klæde netop din kropsform. Passe beskrivelsen mindre godt til din krop? Frygt ej - måske er det allerede blevet beskrevet i det tidligere indlæg, som du kan læse her. Hvis dette ikke er tilfældet så er det bare at vente lidt endnu! 

 

STEP 2: HVAD KLÆDER DIN KROPSFORM?

 

Din krop er højst sandsynligt pæreformet hvis du kan nikke genkendende til disse karakteristika:

  • Smalle skuldre

  • Markeret talje

  • Lille barm

  • Rund bagdel

  • Relativt brede hofter

  • Store lår

 

Generelle råd:

Det bedste råd vi kan give dig er at skabe balance mellem over- og underdel, ved at gøre overkroppen visuelt større og underkroppen visuelt mindre. Brug gerne lyse farver, mønstre og detaljer på overkroppen, imens du bruger enkle snit og mørke farver på underkroppen. Eksempler på dette kunne være: feminine toppe med detaljer og pynt, tørklæder og lange halskæder til netop at trække opmærksomheden væk fra hofterne. Dertil skal du gerne undgå toppe der stopper på hoften. 

Med hensyn til underdelen så vælg med fordel stramme mørke bukser sammen med toppe i A-form. Hvis du ønsker at påføre dig en kjole så vælg gerne en, der sidder tæt ved overkroppen, gerne slå-om-kjoler. Underdelen skal falde blødt om hoften og hertil ikke fylde for meget. 

 

Det skal du vælge hos KARTÓ:

 

​​​​

 

Skjorteblusen kan findes her

Den korte kjole kan findes her

Den lange gallakjole kan findes her

Den lange halskæde kan findes her

 

STEP 3: TILPAS I EGEN KROP


Til sidst vil vi gerne gøre opmærksom på, at dette blot er anbefalinger. Det vigtigste er, at du selv føler dig godt tilpas i dit tøj. Der findes intet mere attraktivt end en kvinde, der udstråler, at hun er tilfreds og trives med sig selv!

 

Det var ordene for denne omgang - men husk og følg med i næste blogindlæg hvor vi præsenterer de bedste tips til kvinder med den kegleformede kropstype.

 

//KARTÓ Copenhagen//

oprettet d. under Tips og guides


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar