KART” styler: For a night out

KART” styler: For a night out

God formiddag alle sammen!

Så er der nyt indlæg her på bloggen - og det her bliver første blogindlæg i serien som kommer til at hedde: KARTÓ styler. Som navnet måske hentyder til, vil denne serie indeholde forskellige styles til forskellige begivenheder. Denne uges styling er: A night out! Her vil vi komme med massere af inspiration til den helt rigtige festkjole til en aften i byen. 

 

Vi kender det alle sammen - festinvitationen kommer ind af døren og der går ikke mange øjeblikke før det eneste du tænker er: Hvad skal jeg dog have på? Det er da nu du skal gribe chancen og udnytte at du har en anledning til at gøre lidt ekstra ud af dit look.

Vi hos KARTÓ vil gerne give en hjælpende hånd: For med den rette festkjole slipper du nemlig for den evige tøjkrise. Du får her en række bud på den perfekte festkjole, så du med sikkerhed altid kan gå ud af døren med en fornemmelse af at tøjet sidder lige i øjet!

 

Den blomstrede festkjole

 


 
 

 

 

1. blomstret kjole - klik her

2. blomstret kjole - klik her

blomstret kjole - klik her 

 

Hvis du gerne vil gå efter en kjole som både kan bruges til hverdag og til fest, så er det blomstrede mønster til kjolen altid et sikkert valg. Et blomstret print behøver på ingen måde at være gammeldags, og der findes i dag på markedet et hav af moderigtige kjoler, som tiltrækker opmærksomhed netop pga. det smukke blomsterprint. Dertil findes massere af blomsterprint i mørkere nuancer, som tilføjer en grad af mystik men samtidig også feminisme til kjolen. 

Det blomstrede print er kommet for at blive og er dermed det perfekte valg, hvis du er usikker på hvor formel du skal være til et arrangement. 

 

 

Sød i blonder

 

 

 

 

Blondekjole - klik her

Blondekjole - klik her

Lang blondekjole - klik her

 

 

Når en kjole er lavet i lace er de først og fremmest feminine og søde, men derudover kan de også virkelig være festlige. Når en kjole kan præstere både at være sød, feminin og festlig på samme tid så er det en sikker vinder - og derfor et must i enhver piges klædeskab. 

Hvis du overvejer blondekjolen som dit næste køb, så tag med i overvejelserne at den gerne skal vise nogle kontraster. Gør f.eks. din blondekjole sexet ved at vælge den, som er nedringet eller kort, som skaber fin kontrast til de til tider uskyldige blonder. 

Skal du have din blondekjole på en aften i byen fremstår den mega gennemført med et par høje hæle som dertil fremhæver kjolens flotte detaljer.

 

Style din blondekjole med disse smykke håndlavede øreringe fra Katrine Frank Jewellery for at opnå et gennemført og glamoriøst look. (KLIK HER)

 

Den sikre sorte

 

1. sorte kjole - klik her

2. sorte kjole - klik her 

3. sorte kjole - klik her

Lang sort kjole - klik her

 

Der er ingen tvivl om, at enhver pige bør have en sort kjole som en del af deres garderobe. En sort festkjole er et fantastisk stykke tøj, som man har mange muligheder for at style. Samtidig giver den sorte kjole mulighed for at skrue lidt ekstra op for farverne på de forskellige accessories. 

For mange vil den sorte kjole være det sikre valg, og kan styles både op og ned alt efter hvilken anledning den skal bruges til. 

Hvis du ønsker en sort festkjole som alligevel er lidt anderledes så går efter en kjole med et twist. Dette kunne f.eks være et interessant snit. Dermed er du stadig sikret at du vækker opmærksomhed, så snart du træder ind af døren. 

 

 

Der er altså som sagt mange forskellige festkjoler som på hver sin måde kan bidrage til garderoben. Vi har svært ved at vælge vores favorit - hvilken en er din favorit? 

//KARTÓ//

oprettet d. under KART” styler


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar