Google+

Dametasker. Se Karto's inspirerende udvalg af tasker og kufferter.

I online butikken Karto finder du dametasker, dametøj og tørklæder online.Du er velkommen til at kontakte os på telefon 35346700 eller sende en mail med spørgsmål.

Dametasker. Se Karto's inspirerende udvalg af tasker og kufferter.

Søger du dametasker af høj kvalitet? Karto har mange flotte skuldertasker, clutch og punge i flere størrelser. Vi har derudover smarte tørklæder i silke og flotte smykker af dansk design. Det er nemt og bekvemt at handle i vores online butik, hvor der sammen med billeder er beskrivelser af varerne.

Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 34 67 00 eller sende os en mail. Du kan finde vores kontaktoplysninger samt se gallerier og finde vores online butik på www.karto.dk

Læs også mere om decoy strømper og leggings

Lidt mere om Karto

 

Karto er en online butik med et flot udvalg af modetøj. Bag virksomheden står Susanne Frank, som er udannet designer i 1993 og indehaver af tøjmærket og tøjbutikken Karto.

I Karto’s online butik er det nemt og bekvemt for dig at købe tøj. Du kan læse om og se billeder af alt lige fra dametøj, heriblandt nederdele, toppe og til øreringe og punge.

Se de mange flotte varer og læs mere om Karto

 

 

Se også mere om skindtasker og nova tasker

DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroVisaVisa Electron