Google+

Modetøj – online. Se Karto’s flotte udvalg af tøj og accessories

Se det store udvalg af modetøj i Karto’s online butik. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 35 34 67 00 med spørgsmål og forespørgsler.

Modetøj – online. Se Karto’s flotte udvalg af tøj og accessories

 

Hos Karto finder du et stort og flot udvalg af unikt modetøj i vores online butik.

Her finder du en lang række danske mærker samt vores eget design fra Karto. Vi lægger vægt på, at det både skal være muligt at finde tøj, der følger tidens trends og tendenser og samtidig og så tøj, som har et klassisk look og som giver dig en god basis garderobe.

Vi har samtidig også et flot udvalg af accessories indenfor smykker, tasker, tørklæder og meget andet, der kan være med til at sætte prikken over i’et.

Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 34 67 00 eller sende os en mail. Du kan finde vores kontaktoplysninger samt se gallerier og finde vores online butik her. 

Læs også mere om Tasker

 

Lidt mere om Karto

 

Karto er en online butik med et flot udvalg af modetøj. Bag virksomheden står Susanne Frank, som er udannet designer i 1993 og indehaver af tøjmærket og tøjbutikken Karto.

I Karto’s online butik er det nemt og bekvemt for dig at købe tøj. Du kan læse om og se billeder af alt lige fra dametøj, heriblandt nederdele, tørklæder og til tasker og smykker.

Se de mange flotte varer og læs mere om Karto her. 

Se også mere om Dametøj og Nederdele

DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroVisaVisa Electron