Google+

Nederdele – online. Se Karto’s flotte udvalg af modetøj og accessories

I Kato’s online butik kan du finde flotte nederdele i dansk design. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 35 34 67 00 med spørgsmål og forespørgsler.

Nederdele – online. Se Karto’s flotte udvalg af modetøj og accessories

 

I online butikken Karto finder du et stort udvalg af nederdele og meget andet unikt modetøj i dansk design samt vores eget mærke Karto.

Vi har gjort det nemt og bekvemt at købe tøj i vores online butik. Her finder du blandt andet også billeder og beskrivelser af de mange varer lige fra smykker og tasker til kjoler og tørklæder.

Vi lægger stor vægt på at alle varerne skal være af høj kvalitet.

Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 34 67 00 eller sende os en mail. Du kan finde vores kontaktoplysninger samt se gallerier og finde vores online butik her. 

Læs også mere om Modetøj

 

Lidt mere om Karto

 

Karto er en online butik med et flot udvalg af modetøj. Bag virksomheden står Susanne Frank, som er udannet designer i 1993 og indehaver af tøjmærket og tøjbutikken Karto.

I Karto’s online butik er det nemt og bekvemt for dig at købe tøj. Du kan læse om og se billeder af alt lige fra dametøj, heriblandt nederdele, tørklæder og til tasker og smykker.

Se de mange flotte varer og læs mere om Karto her. 

Se også mere om Tasker og Dametøj

DankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroVisaVisa Electron