KARTÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om KARTÓ

 

Alt tøjet hos K A R T Ó bliver designet af ejerne Susanne Frank og Gitte Frank. Sammen skaber de to søstre unikt og specielt modetøj. Deres tøj er elegant og stilrigt, men samtidig fyldt med farver og mønstre.

Deres sortiment indeholder, kjoler, festkjoler, nederdele, toppe, bukser og meget andet i materialer af høj kvalitet


Kom ned i butikken og oplev et univers der emmer af kreativitet. Bliv inspireret af de mange forskellige metervarer og oplev en sublim service som gør det til en god oplevelse at købe tøj hos K A R T Ó.  

 

 

 

Filosofien

 

Hos K A R T Ó er filosofien at alle kvindekroppe er smukke uanset størrelse, højde og form. Mange kvinder oplever, at det er svært at finde tøj der passer til deres figur. Derfor får du hos os tilrettet både dit fest- og hverdagstøj, så det passer perfekt til lige netop din krop.


Derudover er vores filosofi, at det skal være en god oplevelse at købe tøj. Vi gør derfor en dyd ud af at levere en god, personlig betjening, i hyggelige omgivelser, hvor kunden er i centrum. At købe tøj hos K A R T Ó er ren forkælelse, hvor du kommer hjem med et kvalitetsbevidst og  eksklusivt produkt.

 

 

 

 

TILPASNINGSGARANTI

 

Køber du tøj hos os, har vi inkluderet tilpasningsgaranti i prisen. Det betyder at eventuelle tilretninger som for eksempel oplægning af kjolen eller ind syning af sider og ryg er en del af prisen.

Ændringerne bliver opdateret i vores kundekartotek, således at vi altid har dine perfekte mål til fremtidigt brug.